Lees voor
Kennis opdoen bij Naktuinbouw

1 / 1

We vinden het belangrijk om onze kennis te delen. Er zijn verschillende manier om kennis op te doen bij Naktuinbouw. Denk bij individueel kennis opdoen aan een stage en bij kennis opdoen in een groep aan een excursie.

Excursie

We kunnen een excursie organiseren voor tuinbouwers, agrarisch onderwijs en overige groepen die binnen het belang van de tuinbouw/Naktuinbouw vallen. Groepen die buiten het werkterrein van Naktuinbouw vallen worden in principe niet toegelaten voor een excursie.
Neem contact met ons op via e-mail om ons te laten weten waar uw interessegebied ligt en te vragen naar de mogelijkheden.

Stage

Naktuinbouw is wereldwijd het belangrijkste expertisecentrum op het gebied van rassen. Onze laboratoria zijn up to date voor de laatste toetstechnieken.

Redenen genoeg dus om bij ons eens een kijkje in de keuken te nemen en ervaring op te doen! Naast stageplekken met een technische invulling, hebben wij ook stageplekken voor bijvoorbeeld administratieve of communicatieve functies.

Ben jij op zoek een goede en leuke stageplek? Laat ons weten welke opleiding je doet en wat je wil leren en we nemen contact met je op.
Ga naar onze werken bij website en vul het stageformulier in.